بهترین کلینیک بازی درمانی در کرج
بازی‌ درمانی برای کودکان پرخاشگر

خمیربازی یاگل بازی

🙍‍♂🙍‍♀مخصوص سنین 3 تا 11 سال

 

✨همه کودکان خمیر بازی با گل بازی را دوست دارند و از آن لذت می برند زیرا که بازی با آنها از نظر حس لامسه لذت فراوانی دارد علاوه بر ایجاد خلاقیت در کودکان در ضمن بازی میتوانند خمیر یا گل هرطور که بخواهند شکل دهند،تغییرش دهند و هر وقت که مایل بودند آن چیزی را که ساخته اند خراب کنند. گرد کردن و شکل ساختن از آنها، باعث برون ریزی احساسات پرخاشگری است. بازی با گل و خمیر، ظاهرا بیان احساسات و مفاهیم مربوط به آن را تسهیل می کند.

 

بهترین کلینیک بازی درمانی در کرج
مهارت های حرکتی ظریف

اغلب کودکان ابتدا مهارت های درشت را می آموزند و به مرور مهارت های ظریف خود را تقویت می کنند.
اگر مهارت های ظریف از طریق فعالیت های مختلف تقویت نشوند ، مشکلات بزرگی می توانند ایجاد کنند. برای مثال کودک نمی تواند مداد را دستش بگیرد. خیلی بزرگتر از همسالان خود می نویسد. نمی تواند اشیای کوچک (پاک کن ریز، تراش کوچک، نخ) را در دست بگیرد و با آن ها کار کند. دگمه یا زیپ های لباسش را نمی تواند ببندد و یا به سختی موفق به انجام این کار می شود (نسبت به همسالان) و... . بنابراین بسیار مهم است که مهارت های ظریف کودکان پیش از ورود به دبستان تقویت شود.

home-4_section_01_1
اتاق بازی

یک نقاشی را به کودک نشان بدهید. به او بگویید که به دقت آن را نگاه کند. بعد نقاشی را به سمت خود بگیرید؛ به گونه‌ای که نتواند آن را ببیند. حالا پرسش‌هایی را از او بپرسید تا او جواب دهد. پرسش‌هایتان باید در حد اطلاعات کودک باشد.

این کار را با اشیاء و انسان‌ها هم می‌توانید انجام دهید؛ مثلاً در مهمانی‌ها کودکان را دور خودتان جمع کنید. به یکی از کودکان بگویید که بچه‌های دیگر را به دقت نگاه کند. بعد پشت به بچه‌ها بنشیند. حالا نام تک تک بچه‌ها را برده و از او بخواهید لباس‌ بچه‌ها را توصیف کند. از یک تابلو در خانه، یک ساختمان در بیرون از خانه، یک اتاق و ... می‌توان در این بازی استفاده کرد.
این بازی دقت و حافظه کودک را تقویت می‌کند.

فرم تماس

    تکنیک هایی برای رفتار با کودکانمهار خشم کودکان👫گفتار توانگستر


    وقتی فرزندتان خشمگین شد، یک ظرف حباب درست کن به او بدهید. لازمه حباب درست کردن، تمرکز بر تنفس است.

    👌تنفس آرام و شمرده، احساسات خروشان کودک را آرام می کند. به مدت چند هفته روزی یک دقیقه با فرزندتان حباب درست کنید؛ بعد از اینکه حباب درست کردن را یاد گرفت، از او بخواهید با کمک گرفتن از قوه تخیلش، حباب های متفاوتی درست کند. لطافت حباب ها و تلاش برای ساخت آنها روحیه کودک را آرام تر می کند

    • روانشناسي کودک
      🔺مفاهیم علوم وریاضي
      🔺مفاهیم قرآن ودیني
      🔺پیشگیری ازاختلالات یادگیری
      🔺زبان آموزی/لوحه نویسی
      🔺اهداف وکاربرد دفترشطرنجی
      🔺اهداف وشیوه خلاقیت وبازیها
      🔺اهداف وشیوه بازیها وقصه گویی
      🔺 واحدکار
      💢 ارائه فایل وکاربرگ های مفاهیم

    ✨✨کودکی دوره‌ایست که هدفی را در خود داردچیزی نیست که بخواهیم زود سپری شود و از آن عبور کنیم

    کودکی دوره‌ای برای محافظت از ذهن در حال رشد و تغذیه روح در حال شکل گیری کودک است.
    👈بنابراین بیاییم گاهی به کودک اوقات فراغت بدهیم تا برنامه‌ای نداشته باشد، تا حتی فرصت‌هایی که برای او فراهم آورده‌ایم را از دست بدهد!

    💯بیاییم فضایی ایجاد کنیم تا کودک بتواند کودکی کند. کودکی را تمرینی برای بزرگسالی ندانیم.

    03
    service_4

    به ما بپیوندید

    02
    service_5

    حرفه ای باشید

    01
    service_6

    خوشحال باشید

    چند دلیل برایدوست داشتن مجموعه گفتار توانگستر

    تکنیک هایی برای پرورش خلاقیت در کودکان

    میخواهم تنها باشم

    ❌🔴❌ مشق شب کار کودک است نه پدر و مادر

    برای ایجاد سوالات تازه در ذهن کودک او را راهنمایی کنید.
    🛍 برای کودک همیشه یک مارک یا مدل خاص مورد علاقه را خرید نکنید.
    ⁉️ حس کنجکاوی را در کودک پرورش دهید.
    🏠 کودک را همیشه از یک مسیر به خانه نبرید.
    👍 به عقاید تازه و جدید کودک احترام بگذارید.
    🏓 برای بچه ها فعالیت و حرکات متفاوت فراهم نمایید.
    ⚠️ از مراقبت ها و دخالت های بیش از حد در زندگی کودک اجتناب کنید.
    🚎 انتخاب کودکان برای اسباب بازی های الکتریکی را محدود کنید.
    👐 اجازه دهید اشیا را از نزدیک لمس کند.
    👶🏻 در مورد کاربردهای مختلف یک وسیله خاص از کودک سوال کنید.
    🎨 به دیوار اتاق کودک کاغذ سفید بچسبانید تا روی آن نقاشی کند..

    وقتی که کودکان بزرگتر می شوند ، علاقه ی آنها برای تنها ماندن بیشتر میشود .

    ⭐️کودکان ده تا سیزده ساله گاهی اوقات دوست دارند تنها بمانند اما کودکان دوازده ، سیزده ساله وقت بسیاری را در تنهایی به سر می برند.

    ☸️این دگرگونی ، حاصل رشد کردن و مستقل بودن آنها است ، ولی اکثر والدین این حالت را مشکل ساز می دانند : (( وقتی دخترم تنها در اتاقش می ماند ، به نظرم کار درستی نمی کند. او دوست ندارد در کنار ما باشد. ))

    ☢️والدین در خاطرات خود ، فرزند خردسالشان را می بینند که چطور عادت داشت همه جا دنبال آنها باشد و چقدر دوست داشت والدینش در کنارش باشند و در کنار آنها احساس شادی و امنیت می کرد و از خود می پرسند : (( چرا حالا او می خواهد بیشتر اوقات تنها باشد. ))

    ✴️بچه ها معمولا به اتاق خود می روند و در را می بندند ؛ چون می خواهند در یک محیط آرام و بدون سر و صدا به آرامش برسند.
    عده ای کتاب می خوانند ،
    به آهنگ های مختلف گوش می کنند ،
    نقاشی می کشند یا
    کارت بازی میکنند یا
    با رایانه کار می کنند و یا
    با دوست خود تلفنی صحبت می کنند و
    به این ترتیب با تنها ماندن از فشار عصبی و سر و صدای خواهر و برادر کوچکترشان و سهیم شدن در کارهای خانه دور می مانند.

    🅾️اکثر اوقات بچه ها می خواهند تنها بمانند تا از دستورهای بزرگترها ایمن باشند.

    ❇️بعد از سپری کردن یک روز سخت با معلمان و مربیان متعدد ، پرسش ها و خواسته های والدین برایشان عذاب آور است.

    ✳️معمولا در بعضی از خانواده ها ، وقتی کودک جلوی چشم والدین خود باشد ، وظایف زیادی به او محول می شود : (( حالا که به آشپزخانه آمدی ، میشود میز غذا را آماده کنی )) ، (( سارا را ببر بیرون بازی کند )) ، (( به من کمک کن تا اتاق را مرتب کنیم )).

    💠بدین صورت فرزندتان یاد می گیرد که اگر در اتاق خودش بماند ، کمتر به او امر و نهی می شود و مجبور نیست کار اضافی انجام دهد و در اکثر اوقات ، دلیل این که کودک خودش را از بقیه جدا می کند ، این است که میخواهد از مشکلاتی که برایش پیش آمده ، فرار کند.

    ⚜️ممکن است در ارتباط با دوستان یا در درس هایش مشکل دارد ، شاید هم برای دور بودن از اختلاف های خانوادگی ، تنهایی را ترجیح می دهد.

    🔱البته تنهایی موقتا او را از مشکلات خلاص می کند اما والدین باید در این نشانه دقیق باشند که آیا اثری از افسردگی مانند بی اشتهایی ، پرخوابی ، انزواطلبی ، ماتم گرفتن ، ناراحتی و خشم در او دیده میشود یا خیر

    🚨کودکان به حریمی از آنِ خود نیاز دارند که بتوانند در آن کندوکاو کنند و دست به آزمایش بزنند

    ❌اگر از این موضوع ناراحت هستید که فرزندتان بیش از اندازه تنهایی را ترجیح می دهد ، درباره ی نگرانی خود با او حرف بزنید.

    💯ممکن است که او از روی عادت به اتاقش می رود ، امکان دارد با دانستن این که شما نگران این موضوع هستید ، این عادت خود را تغییر دهد.

    💯شاید متوجه شوید که او در مدرسه مشکلاتی دارد و یا از انجام دادن تکالیفش در خانه رنج می برد یا اینکه حس می کند زیر بار فشار مسئولیت یا دعوای خانوادگی قرار گرفته است.

    💯کوشش کنید از فشار روانی فرزندانتان بکاهید ، به فرزندتان بگویید که در انجام تکالیف مدرسه به او کمک می کنید ، در صورت لزوم برایش معلم خصوصی بگیرید ، توقع کمتری از او داشته باشید و مرتب او را تشویق کرده و مورد توجه قرار دهید.

    💯تا وقتی که فرزندتان مدت زمانی را در اتاق به تنهایی سر می کند ، به حریم خصوصی او احترام بگذارید و اگر صلاح دیدید با رفتن از خانه و ایجاد سکوت به او کمک کنید.

    💯از دیگر افراد خانواده خانواده خواهش کنید برای مدت زمان کوتاهی از او دور بمانند و در شبانه روز ، مدتی و را به حال خودش بگذارید.

    💯اگر با خواهر و برادرش در یک اتاق زندگی می کنند ، طوری برنامه ریزی کنید که او مدتی را تنها بماند یا به او اجازه دهید در اتاق دیگری با خودش تنها باشد.

    💯اگر شما به گونه ای برنامه ریزی کنید که فرزندتان حریم خصوصی مناسبی داشته باشد ، طبیعی است که او هم قسمتی از وقت خود را برای هماهنگی با اعضای خانواده به شما اختصاص خواهد داد.

    وقت و جای معین برای تکلیف مدرسه در نظر بگیرید
    باز هم می‌گوییم از کودک همچون بزرگسال نمی‌توان انتظار داشت، این بار در چه مورد: احتمالا من و شما بتوانیم برای مدتی در جایی که صدای تلویزیون یا ضبط می‌آید کمی مطالعه کنیم؛ اگر چه کار آسانی نیست، اما از کودک نمی‌توان انتظار داشت در جایی که دور و برش خوراکی، اسباب بازی، تلویزیون روشن یا هر وسیله مزاحم دیگری وجود دارد، مشق شبش را انجام دهد. بنابراین نیاز به اتاقی هست که برای چند دقیقه هم که شده بتواند کارش را انجام دهد.

    فراموش نشود کودکان در این سن اگر فضای مناسب هم داشته باشند، دست کم تخیل گسترده دارند و نمی‌توان جلوی خیال‌پردازی آن ها را گرفت. از این روست که آنها نیاز به توجه و نظارت والدین‌شان دارند.

    میز ناهارخوری یا آشپزخانه، فضای کار محبوب کودکان است. آنها با نزدیک‌شدن به شما احساس راحتی بیشتری می‌کنند و شما می‌توانید آنها را تشویق و کمک کنید. بچه‌های بزرگ‌تر ترجیح می‌دهند در اتاق‌شان خلوت کنند، اما در فواصل معین آن ها را کنترل کنید و در پایان، مشق شب‌شان را چک کنید.

    مهم است فضایی که کودکان مشق شب‌شان را انجام می‌دهند:

    روشنایی مناسب داشته باشد.
    راحت باشد.
    وسایل مدرسه مانند خودکار، مداد، تراش، دفتر و کتاب‌های لازم در آنجا فراهم باشد.
    ساکت و به دور از هرگونه عامل حواس‌پرتی (مانند تلویزیون، بازی‌های ویدئویی، زنگ تلفن یا صدای دیگر اعضای خانواده) باشد.
    اگر کودکان برای مشق شب مدرسه به کامپیو‌تر نیاز داشتند، سعی کنید آن را در مکانی عمومی و نه در اتاق خواب قرار دهید، زیرا شما باید بتوانید آن ها را از اجرای بازی‌های کامپیوتری، چت‌کردن یا فرستادن ایمیل، گردش در اینترنت برای سرگرمی در زمان انجام مشق شب پرهیز دهید. همچنین به کنترل فرزندتان توجه داشته باشید. این کنترل‌ها از طریق تامین‌کننده‌های خدمات اینترنتی و نرم‌افزارهایی که موضوعات نامناسب را مسدود می‌کنند، در دسترس هستند. سایتی را که معلم به فرزندتان توصیه کرده است، پیدا و برای دسترسی آسان، آنها را نشانه‌گذاری کنید.

    مسئولیت انجام مشق شب و وظیفه‌شناسی در این مورد را به کودک واگذار کنید
    برخی والدین خود را مسئول کامل انجام مشق شب می‌دانند. به صورتی که در زمان انجام مشق شب بالای سر دانش‌آموز حضور دارند، زمان شروع انجام مشق شب را تعیین می‌کنند و راهنمایی‌های بیش از اندازه ارائه می‌کنند. هر چند لازم است والدین به ویژه در سال‌های اول دبستان و آمادگی با نظارت خود، برنامه‌ریزی و مسئولیت‌پذیری را به کودک آموزش دهند.

    گالری تصاویر ما

    0

    درمانگران

    0

    اتاق بازی درمانی

    0

    مدت سابقه

    0

    درصد رضایت مراجعین

    آنچه والدین می گویند

    کودکان وکنجکاویهای جنسی

    کودکان از حدود سن 2سالگی جنسیت خودراشناخته ومیتوانند بوضوح تشخیص دهند که دختر یا ﭘسر هستند.از سن 5سالگی کودک متوجه این مساله می شود که جنسیت او بعنوان یک دختر یا ﭘسرثابت وتا همیشه غیرقابل تغییر است واین ان چیزی است که تحت عنوان تثبیت جنسی یاثبات جنسیت از ان نام برده می شود.
    در همین محدوده سنی ( 5-3سالگی ) است که دوره ادیپال کودک شکل میگیرد دوره ای که درآن رفتارهایی ازکودک بروز می کند که بیشتر جنبه جنسی دارد.در این دوره کودک ممکن است نسبت به والد همجنس خود حالتی متخاصم و برعکس نسبت به والد غیر همجنس خودحالتی اغواگرانه داشته باشدکه همه این رفتارها دراین حیطه سنی کاملا نرمال و جزئی از سیر رشد جنسی کودک است.همچنین است که وی نسبت به مسایلی همچون نحوه حاملگی.تولد نوزاد ومرگ ونیز تفاوتهای ساختمانی ناحیه تناسلی وسایر نواحی خصوصی بدن بین دو جنس کنجکاو می شود.
    زمانی که کودکان دنیای بیرون خودراکشف می کنند نسبت به اعضای خصوصی بدن همجنس خود وجنس مخالف نیز طبیعتا کنجکاو می شوند.اگر کودکی خواهر یابرادر نداشته باشدیادرروند زندگی خانوادگی فرصت دیدن اندام برهنه جنس مخالف رانداشته باشداین کنجکاوی دروی تشدید می شود.این کنجکاوی جنسی در کودکان طبیعی است ودر این زمان است که والدین متوجه این مساله میشوند که بایدحدودی رابرای رفتارهای فرزند خودتعیین کنندتاوی بداندکه از نظراجتماعی کدامیک ازرفتارهای وی درخصوص مسایل جنسی قابل قبول است.
    به این منظور کودکان دربازیهای عادی خود ازفرصت استفاده کرده وخودرا بنوعی به کودکان همجنس یاغیر همجنس خودنزدیک میکنند تاشکل بدن آنها راکشف کنندکه معمولترین بازی دراین راستا دکتربازی کردن بچه هاست.چراکه بیشتر کودکان این تجربه رادارند که وقتی نزد بزشک می روند آنها رامعاینه میکندوقسمتهای مختلف بدنشان رامیبیند ولمس میکند.
    نکته مهمی که والدین باید ازآن اگاه باشند این است که کودکان از سرکنجکاوی دست به بازیهای جنسی میزنند واین امری طبیعی است.اگردیدید فرزندتان درحضور کودک دیگری برهنه شده است دراین زمان عکس العمل شما بسیارمهم است و بر احساسی که فرزندتان درآینده نسبت به بدن خود واعضای خصوصی آن پیدا خواهدکرد، تاثیربسیار شگرفی خواهد گذاشت.
    دراین موارد خونسردی خودراکاملا حفظ کرده وهول نشوید.نه اوراسرزنش ونه تنبیه کنید.مهمترین کاری که باید بکنید این است که برای رفتارجنسی مناسب وی در آینده حدومرزی تعیین کنید.
    موضوع مهم دیگری که باید به ان ﭘرداخته شود مساله حساس تعیین حدومرز جنسی برای کودکان است.بعنوان مثال اگر شما متوجه شوید که ﭘسر 5ساله شما که با همبازی خود در اتاق مشغول بازی است، بیش از حد ساکت هستند هنگامی که وارد اتاقشان میشوید میبینید که ازکمر به ﭘایین برهنه شده اند چه عکس العملی از خود نشان میدهید؟

    اکثر والدین ممکن است درچنین موقعی احساس تنش کنند ولی، اگر از قبل خود را آماده کرده باشید میتوانید لااقل آرامش ظاهری خودرا حفظ کنید .هرگز سر کودک داد نزنید و او را سرزنش نکنید بلکه در این زمان است که باید برای آنها در خانه حد و مرز تعیین کنید.
    مثلا با گفتن این جمله که: ” لباسهایتان را بپوشید  بدن شما خصوصی است و نباید درخانه کس دیگری لباست را دربیاوری . بیایید یک سرگرمی برایتان ﭘیدا کنم”.
    خانواده ها میتوانند ازچنین موقعیتهایی برای آموزش فرزندان خود استفاده کنند. حد و حدود مورد قبول جنسی را برای فرزندتان توضیح دهید ولی او را با توضیحات اضافه گیج و متحیر نکنید تا دچار احساس گناه نشود واعتمادش را نسبت به شما ازدست ندهد .اگر دیدید که بچه ها بازهم به دکتر بازی خود ادامه میدهند شاید نشانه این باشد که کنجکاویشان هنوز ارضا نشده است.
    فرصتی را برایش بگذارید و اطلاعات اساسی را با او مرور کنید. با او درباره شکل بدن صحبت کنید و اعضای مختلف بدن را یک به یک برای او نام ببرید. اغلب بچه های این گروه سنی با این توضیحات راضی می شوند. اما، اگر فرزندتان باز هم سوالی داشت به او بی درنگ ﭘاسخ دهید. هرگز ﭘاسخ خودرا به تاخیر نیاندازید .در مواردی مانند مثال بالا معمولا توصیه میکنیم که گزارش انچه اتفاق افتاده را به مادر کودک دیگر بگویید. امید است که ان ﭘدر ومادر نیزمثل شما عمل کنند.
    سوال مهم دیگری که مطرح است آن است که در چه موارد و زمانهایی است که باید نسبت به چنین مسایلی همچون مثال فوق نگران شویم؟

    1-اگر کودکی برخلاف میل خود و به اجبار در چنین موقعیتی قرار گرفته باشد
    2-اگر فاصله سنی بین بچه هایی که با هم برهنه شده اند بیش ازچهارتا ﭘنج سال باشد چرا که درچنین شرایطی بچه بزرگتر میتواند باقدرت بیشترخود از بچه کوچکترسوءاستفاده کند

    error: Alert: Content selection is disabled!!